Miért a Möller’s?

Megbízható omega-3 étrend-kiegészítő nemzedékeken át

1854 óta támogatjuk és részesei vagyunk a skandináv családok napi egészségügyi rutinjának a legtisztább minőségű omega-3 készítményekkel.

Csupán napi egy kanál, amire szüksége van!

Működő norvégiai egészségügyi támogatás 1854 óta

Essential part of Norwegians regular diet since 1854

A Möller’s tőkehalmáj-olaj nemzedékek óta használt és elismert a norvég családok körében. Ma a Möller’s továbbra is fontos része a norvégok rendszeres étrendjének, és egyben Norvégia első számú omega-3 márkája is. 

100%-ban vad Északkelet-atlanti tőkehalból származik

Caught and produced in Norway

A Möller’s egy 100%-ban norvég termék, amely a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával, Norvégiából származik és ott is készül. A tőkehalmáj omega-3 zsírsavban, valamint A- és D-vitaminban is rendkívül gazdag.

Kiváló minőség és ellenőrzés

Highest quality and control

Az összes, általunk felhasznált olajat több lépésben, gondosan megtisztítjuk és finomítjuk, és a folyamatot akár nyolc alkalommal is ellenőrizzük. Minden Möller’s termék megfelel a Halolaj Standard Kódex (Codex Standard for Fish oils) és a GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega-3s) (www.goedomega3.com) által előírt szigorú frissességi szabványoknak.

(www.goedomega3.com)

Díjnyertes íz

Winner of Superior Taste Award 2023

A Möller’s tőkehalmáj-olajok több évben is elnyerték a brüsszeli (Belgium) székhelyű Nemzetközi Íz Intézet (International Taste Institute) Superior Taste Award díját.

Teljes egészében nyomon követhető

Fully traceable

A Möller’s a Tenger Barátja (Friend of the Sea) által tanúsított márka. A Tenger Barátja a fenntartható halgazdaságokból származó termékeket tanúsító egyik legfontosabb nemzetközi non-profit szervezet.

Mindent, amit kifogunk, felhasználunk

Everything caught is used

A tőkehalmáj-olaj egy melléktermék, ami így hozzájárul az egész hal felhasználásához. A feldolgozás során fennmaradó minden maradék bio-üzemanyagként és állati takarmányként kerül felhasználásra. Mivel melléktermékből gyártunk mellékterméket, ellátási láncunk valóban zárt! 

A Möller's az omega-3 zsírsavakban gazdag tengeri olajok szakértője

170 éves történetünk egyedi tudást adott számunkra a legjobb nyersanyagról, arról, hogy hol található meg, és hogyan kell feldolgozni ahhoz, hogy a legjobb ízt és a legtisztább terméket eredményezze.

A Möller’s termékei omega-3 zsírsavakban rendkívül gazdag olajos halból készülnek. A legfontosabb omega-3 zsírsavak az EPA és a DHA, amelyek megtalálhatók tőkehalmáj-olajunkban és más halolaj-termékeinkben.

Minőség és ellenőrzés a teljes értékláncon keresztül

A Möller’s tőkehalmáj-olaj termékekben használt tőkehalakat hagyományos kis halászhajók segítségével fogjuk ki a Lofoten- és a Vesterålen-szigetek hideg, tiszta vizein, valamint Norvégia északi partvidékén.

A halat a legmagasabb minőség és a frissesség biztosítása érdekében a kifogását követően 24 órán belül feldolgozzuk. Az olajat ezután átszállítjuk az oslói gyárunkba, ahol további minőség-ellenőrzésen esik át, majd ezután kerül bele ikonikus üvegpalackjainkba. Innen jut el fogyasztóinkhoz a világ minden pontjára.

Mindennap szedjen Möller's tőkehalmáj-olajat!

A Möller’s tőkehalmáj-olaj az omega-3 zsírsavak természetes forrása, emellett pedig A-, D- és E-vitamint is tartalmaz, támogatva az Ön immunrendszerét, agyát, szívét és látását. 

A Lofoten-szigetek története

Hagyomány
A Lofoten- és a Vesterålen-szigetek legendás halászata évezredek óta a régió életének szerves részét képezi.

Friss hal
Az Északkelet-atlanti tőkehal (Skrei) több száz kilométert vándorol a Barents-tengeren, a sarkvidéki jégtől kedvenc szaporodó-területéig – a Lofoten- és a Vesterålen-szigetek vizekig. 

Tisztaság
A Möller’s termékekben a rendkívül szigorú minőségellenőrzési rendszernek köszönhetően csak a legkiválóbb minőségű összetevőket használjuk fel.

Previous slide
Next slide